Verhuur locatie – Scouting Borculo

Verhuur locatie

De Sprakelberg

Net buiten Borculo, aan de rand van Geesteren, ligt de Sprakelberg. Drie hectare aan speelgrond gevuld met bos, grasveld, vier gebouwen, een klimtoren en een kampvuurkuil. ​Als huurder van de Sprakelberg beschik je over beide hoofdgebouwen: ‘t Starveld en het Muldershuus. Beide gebouwen zijn geschikt om met zo’n 12-15 personen, op de grond, te overnachten. Daarnaast mag je gebruik maken van het bos, de kampvuurkuil en het grote speelveld. Let op! Onze gebouwen worden niet verhuurd voor feesten en partijen


Het Muldershuus

De oude boerderij het Muldershuus beschikt over een voorhuis, en een deel (achterhuis) met toilet. In het voorhuis is een centrale ruimte met banken en tafels, en een grote keuken met bar, dubbele horeca koelkast en een diepvries. Het gebouw beschikt over een centrale verwarming en een gigantische open haard in het voorhuis.

't Starveld

Het Starveld beschikt over gemeenschappelijke ruimte van 40m2 met tafels en stoelen, centrale verwarming, een goed uitgeruste keuken, twee toiletten en een twee douches.

De klimtoren

Onze klimtoren op het grote veld is te huur met klimmateriaal en eventueel een instructeur. ​Let op! Zonder gecertificeerde instructeur mag de toren niet gebruikt worden.

Het Muldershuus

't Starveld

Het terrein