Laat je uitdagen! Scouting Borculo

A+ A A-

kamperen

kampeer-speeldveld
Op zoek naar een mooie locatie om met jullie Scouting groep te kamperen, of zoeken jullie een accommodatie in combinatie met een Scouting gebouw? Kom dan eens kijken bij Scouting Borculo. Onze Scouting vereniging heeft de beschikking over een 3.3 hectare groot bos de Sprakelberg, in dat bos ligt een groot kampeer- annex speelveld. Daarnaast is kamperen rond de gebouwen voor kleine groepen in overleg met de verhuurder toegestaan. Het kampeerveld wordt samen met een of beide clubhuizen verhuurd, zodat jullie binnen gebruik kunnen maken van onze keuken faciliteiten, toiletten en natte ruimtes.

Wil je graag weten of het kampeerveld nog beschikbaar is voor verhuur of een afspraak maken om een keer te komen kijken neem dan contact op met de verhuurder. Wil je eerst even kijken wat het verhuur kost kijk zijn op de verhuurprijs pagina.

Het adres van ons clubhuis / kampeerveld is geen postadres. Wil je toch post ontvangen voor je groep dan kan dit gericht worden aan de verhuurder van de gebouwen, hij zal er voor zorgen dat de post voor jullie groep wordt afgeleverd op het clubhuis. De Post mag gericht worden aan: Groepsnaam, p/a Martin Versteeg, Prunusstraat 41, 7271HP, Borculo.

Op het kampeerveld zijn geen faciliteiten aanwezig. Het is in verband met het behoud van het bos dan ook niet toegestaan om een hudo te graven.

Het is niet toegestaan om op het kampeerveld vuur te stoken, voor het houden van een kampvuur kan gebruik worden gemaakt van onze kampvuurkuil.

Meer over:

laatste nieuws

scouting borculo splitst welpen groepen …

15-09-2016 2016

Waar de meeste Scouting groepen een Welpen groep hebben met jeugdleden van zeven tot en met elf jaar heeft Scouting Borculo gekozen om deze leeftijdsgroep op te splitsen. Met ingang...

zompendag

21-10-2015 2015

Tijdens de Zompendag op zondag 4 oktober heeft Scouting Borculo op deze stralende najaarszondag verschillende Scouting activiteiten georganiseerd voor kinderen in de Spoorstraat in Borculo. Naast een door Scouting Borculo...

welpen jongens waterspelletjes

28-06-2015 2015

Afgelopen zaterdag stonden er waterspelletjes op het programma van de welpen jongens. Na een potje flessenvoetbal gingen we buikschuiven. Met een grote aanloop op een met zeep ingesmeerde baan op...