Laat je uitdagen! Scouting Borculo

A+ A A-

buddy badge

scouting is samen spelen en ontdekken met jouw vriendjes en vriendinnetjes

Natuurlijk weet jij al hoe leuk Scouting is, maar weten jouw vriendjes en vriendinnetjes dat ook? Laat jouw vriendjes en vriendinnetjes zien hoe leuk Scouting is en ook jij kan een hele mooie buddy badge verdienen!

wat is een buddy Badge?

buddy badgeDe buddy badge is een insigne die je kan verdienen als jouw vriendje of vriendinnetje drie keer mee komt naar een opkomst van Scouting Borculo. Is jouw vriendje of vriendinnetje drie keer komen kijken dan krijg jij van ons als beloning een gave buddy badge insigne die je op je Scouting blouse mag dragen!

Wil jij laten zien dat je mee doet aan de buddy badge actie of de poster laten zien in jouw klas download de buddy badge poster en print deze uit.

spelregels voor leden

  • Zaterdag 22 februari starten we officieel met de buddy badge jouw leiding gaat dan vertellen hoe jullie mee kunnen doen, maar kun je niet wachten dan mag je natuurlijk alvast iemand meenemen en dat telt natuurlijk gewoon mee.
  • De buddy badge actie loopt tot eind april 2014 daarna gaan de leiding kijken of we dit nog een keertje gaan doen.
  • De Buddy Badge kan je verdienen als je bij de Bevers, Welpen Jongens en Welpen Meisjes zit. Zit je al bij de Scouts dan moet je nog even geduld hebben, bij de volgende buddy badge periode mogen jullie ook mee doen.
  • Je mag natuurlijk meerdere vriendjes en vriendinnetjes meenemen maar je kan hiervoor 1 buddy badge verdienen.

 

spelregels voor de leiding

  • De teamleiders van de Bevers, Welpen Jongens en Welpen Meisjes hebben op 8 februari een buddy badge pakket uitgereikt gekregen, deel de informatie uit dit pakket met jouw leiding zodat ook zij goed op de hoogte zijn van de spelregels.
  • Op zaterdag 22 februari mogen jullie de buddy badge introduceren bij de leden van jullie leeftijdsgroep. Hiervoor hebben de teamleiders diverse hulpmiddelen zoals posters, flyers en programma idee├źn ontvangen in de buddy badge map.
  • Bij dit pakket zit een formulier waarmee jullie de kijker kunnen registreren vul samen met de ouders dit formulier in, of geef het formulier mee en vraag de kijker om het formulier de volgende opkomst mee te nemen.
  • Registreer de kijker in Scouts Online (SOL). Hiermee kun je bijhouden wie er is komen kijken, kun je de ouders informeren over de programma's en zijn de kinderen die komen kijken ook verzekerd in de verzekering van Scouting Nederland.
  • Heeft een van jullie leden de buddy badge verdiend organiseer dan een feestelijke uitreiking.

 

Meer over:

laatste nieuws

scouting borculo splitst welpen groepen …

15-09-2016 2016

Waar de meeste Scouting groepen een Welpen groep hebben met jeugdleden van zeven tot en met elf jaar heeft Scouting Borculo gekozen om deze leeftijdsgroep op te splitsen. Met ingang...

zompendag

21-10-2015 2015

Tijdens de Zompendag op zondag 4 oktober heeft Scouting Borculo op deze stralende najaarszondag verschillende Scouting activiteiten georganiseerd voor kinderen in de Spoorstraat in Borculo. Naast een door Scouting Borculo...

welpen jongens waterspelletjes

28-06-2015 2015

Afgelopen zaterdag stonden er waterspelletjes op het programma van de welpen jongens. Na een potje flessenvoetbal gingen we buikschuiven. Met een grote aanloop op een met zeep ingesmeerde baan op...